Voor meubelzaken

Verkoop jij meubels of huisraad en wil je graag de optie bieden voor klanten om deze voordelig thuis te leveren? Mooi! Dan is de service van Direct Transport precies wat je zoekt. Jouw (verkoop)team krijgt een eigen offertemodule van ons. Zo kan ter plekke berekend worden wat een levering aan huis gaat kosten. Is er akkoord? Dan kun je het transport direct boeken en onze koeriers zorgen dat de bank, eettafel, kast of complete inrichting op de afgesproken dag bij de klant thuis wordt bezorgd.

Levering van artikelen

Voor bedrijven die te maken hebben met zware of breekbare artikelen, zoals witgoed verkooppunten of een antiekhandelaar of veilinghuis, is het belangrijk om producten veilig op locatie te kunnen krijgen. Onze transporten zijn verzekerd en onze koeriers zorgen voor een veilig transport voor de spullen.

De klant heeft zelf de keuze om te helpen; óf een extra koerier als sjouwhulp mee te boeken.

Bekijk alle voordelen:

Alle voordelen op een rij

  • Binnen 5 minuten op locatie de prijs berekend
  • Extra’s mogelijk; zoals sjouwhulp of levering op verdiepingen
  • Altijd een koerier beschikbaar, dus zelf een dag kiezen
  • Altijd een voordelige prijs met prettige marges
  • Optie om leveringsofferte via mail naar klant te sturen. Deze kan later beslissen!

Bekijk ook onze whitelabel optie:

Whitelabel koeriersdienst

Het voordeel voor jou als zakelijke klant? Onze dienst is geheel whitelabel te gebruiken. Het is mogelijk om onze koeriersdienst onder jouw eigen naam te vermarkten. Zo biedt je écht een extra service aan je klanten.

Starten dan maar?