Over ons

Over de visie van Directtransport.nl

De 4 pijlers

Directtransport.nl is opgericht met het oog op makkelijk, voordelig, transparant en snel. Dit zijn de vier pijlers van het bedrijf.
Wij zijn ervan overtuigd dat hetgeen wat Directtransport.nl aanbiedt naadloos aansluit op de behoefte van de klant en past in de tijd waar wij in leven. Het boeken van een transport moet makkelijk en snel gaan. De prijs moet gelijk duidelijk en transparant zijn, zonder onverwachte kosten achteraf. Ook zijn wij van mening dat duurzaamheid niet meer iets extra’s moet zijn, maar een standaard gegeven. In je eentje heb je weinig invloed op het verlagen van de CO2-uitstoot, maar met zijn allen maken wij het verschil. Met een groot netwerk van professionele transporteurs zorgen wij dat er altijd eentje voor u klaar staat.

Duurzaamheid

Door gebruik te maken van de reservecapaciteit van voertuigen die sowieso al op de weg rijden, helpt Directtransport.nl het aantal milieu onvriendelijke transporten te verminderen. Doordat transporteurs ook op de terugweg wat vervoeren verminderd dat de zinloze CO2-uitstoot drastisch. Hoe meer mensen gebruik maken van directtransport.nl, des te beter voor het milieu. De CO2-uitstoot verminderen is in je eentje niet te doen, maar met zijn allen komen we een heel eind!

 

Victor en Zoyd
Oprichters Directtransport.nl